«Η Ακριβοπούλου θυμήθηκε πώς είναι να είσαι αμερόληπτη δημοσιογράφος»
Μέχρι Κεραίας

«Η Ακριβοπούλου θυμήθηκε πώς είναι να είσαι αμερόληπτη δημοσιογράφος»

«Η Ακριβοπούλου θυμήθηκε πώς είναι να είσαι αμερόληπτη δημοσιογράφος»

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα επέλαση του “τυφώνα” που κόστισε τη ζωή σε 7 ανθρώπους πρωτίστως και κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμα του στη Χαλκιδική ευτυχώς “ξύπνησε” την ελληνική τηλεόραση! “Ξύπνησε” κυρίως την ΕΡΤ που με ολονύχτια μετάδοση ενημέρωνε τους πολίτες. Πολύ θετική η παρουσία της Κατερίνας Ακριβοπούλου που θυμήθηκε πώς είναι να είσαι αμερόληπτη δημοσιογράφος….

Θετική ήταν και η παρουσία των ιδιωτικών καναλιών κυρίως του ΟΡΕΝ και του ΟΝΕ ενώ χαμηλότερη των προσδοκιών ήταν ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 και το Star. “Πέρα βρέχει” που λένε….

Τα συμβόλαια πολλών παρουσιαστών της ΕΡΤ τελειώνουν στο τέλος του μήνα. Ο Νίκος Σούλης, σκηνοθέτης της εκπομπής “Δεύτερη Ματιά”, που καταφέρεται ανοιχτά εναντίον της ΕΡΤ, έγραψε στον λογαριασμό του “αν μας διώξουν έρχονται καλύτερα για μας”…

Ανάμεσα στα συμβόλαια που λήγουν είναι και του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Θα δούμε…

Το X Factor στο Open. Ξανάρχισαν τα τρέιλερ για το σόου που έρχεται. Σε λίγο θα δούμε και τα άλλα σόου σε δυο τουλάχιστον κανάλια.

Η εκπομπή της Τσιμτσιλή αντικαθίσταται για το καλοκαίρι από δυο άλλα παιδιά. Τα οποία ευχαρίστησαν μόνο τη Σταματίνα και τον Βερύκιο. Ο Παπανώτας σα να μην υπήρξε ποτέ…..

Και κάτι τελείως γενικό! Όταν σου λένε έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα πού πας με τη βάρκα να ψαρεύεις;;;; Πού;;;;

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν αναντάμ παπαντάμ! Η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε άμεσα αλλά δεν είδαμε τέτοιες ερωτήσεις να γίνονται στο Μάτι…

Πολύ λυπηρό να έρχονται τουρίστες και να χάνουν τη ζωή τους από το μπουρίνι. Όταν βλέπετε ξένους, λοιπόν, ενημερώνετε τον κόσμο….