“Γιατί τέτοια περιφρόνηση στο κοινό και τους συντελεστές του ‘Λόγω Τιμής’;”
Μέχρι Κεραίας

“Γιατί τέτοια περιφρόνηση στο κοινό και τους συντελεστές του ‘Λόγω Τιμής’;”

“Γιατί τέτοια περιφρόνηση στο κοινό και τους συντελεστές του ‘Λόγω Τιμής’;”

Τελικά, τα φέρανε από δω, τα φέρανε από ‘κεί κατάφεραν σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες να σκέφτονται ήδη να αλλάξει μέρα μετάδοσης το «Λόγω Τιμής» που είχε τεράστιο πρόβλημα απέναντι στην ταυτόχρονη προβολή των «Άγριων μελισσών» και φυσικά του ριάλιτι….

Οι πληροφορίες λένε ότι θα πάει την Πέμπτη στις 11.00 το βράδυ πάλι απέναντι στις “Μέλισσες” αλλά χωρίς το GNTM. Απίστευτα πράγματα δηλαδή!

Αντί να βρουν μια μέρα ή μια ώρα που δεν παίζουν ταυτόχρονα τα δυο σίριαλ, βρίσκουν άλλη μέρα πλέον αλλά πάνω στις “Μέλισσες”…. Πείτε μας τι πίνετε για να δείχνετε τέτοια περιφρόνηση στο κοινό και στους συντελεστές του «Λόγω Τιμής» φυσικά….

Θα μου πεις, όλα τα προγράμματα κάτι έχουν απέναντί τους. Ασφαλώς! Βάλτε λοιπόν τις “8 λέξεις” και δώστε στο «Λόγω Τιμής» την ώρα που του πρέπει: 10-11 το βράδυ….

Ξεκίνησε η Ελένη και γέμισε η μικρή οθόνη προϊόντα! Φουλ. Αυτό δεν είναι εκπομπή όμως. Είναι κατάθεση στην τράπεζα….

Να ευχηθούμε περαστικά στον Πέτρο Τατσόπουλο και να συγχαρούμε τον Τάκη Χατζή για την άψογη στάση του σαν παρουσιαστής. Κατάλαβε αμέσως ότι υπάρχει πρόβλημα και ενήργησε με μυαλό και πολύτιμη γρηγοράδα…

Μα τι ωραία εκπομπή είναι αυτή με το Football story; Δυο εξαιρετικά παιδιά στον ΑΝΤ1 με ένα τελείως διαφορετικό μοντέρνο τρόπο γυρνούν τα γήπεδα του κόσμου και μας δείχνουν την ιστορία τους. Στο επεισόδιο που είδα, πήγαν στο Λίβερπουλ και στο Μάντσεστερ για τις δυο ιστορικές ομάδες. Μπράβο τους, έστησαν μια υπέροχη εκπομπή που είχε και ιστορικές γνώσεις….