«Έλα κι εσύ Ελένη, να δούμε τι θα γίνει…»
Μέχρι Κεραίας

«Έλα κι εσύ Ελένη, να δούμε τι θα γίνει…»

«Έλα κι εσύ Ελένη, να δούμε τι θα γίνει…»

Ο Γιώργος Λιάγκας προσκάλεσε τη Σία Κοσιώνη που δήλωσε φαν του παιχνιδιού Guess my age να πάει να παίξει στο παιχνίδι. Να πάει και να της βάλουν απέναντι την…. Στάη! Άμα κερδίσει να μου γράψει….

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ένα ατυχές περιστατικό. Έπεσε από την καρέκλα του και επειδή έχει χιούμορ είπε μετά το γνωστό «ο γέρος ή από πέσιμο ή από…..». Γιώργο, γερά και απόφυγε τα πολλά λαχανικά…

«Οι τηλεοπτικές σεζόν μπορούν να μετρηθούν. Η αγάπη όμως, όχι. Γιατί… σου έχει κάνει παρέα παντού. Γιατί την ξέρεις και σε ξέρει καλά. Γιατί στη μία έχει Ελένη!». Από το Δελτίο Τύπου της Ελένης που έρχεται την Δευτέρα στη 1. Έλα και συ, να δούμε τι θα γίνει….

Η αλήθεια είναι ότι η Φαίη φέτος τα βρίσκει σκούρα! Όπως σκούρα τα βρίσκει και η Τσιμτσιλή. Μπορεί να είναι η χρόνια της Καινούργιου, μπορεί να φταίει και μια βαρεμάρα που παρατηρείται. Αρχή είναι ακόμα, ο μαραθώνιος μόλις ξεκίνησε….

Πολύ ντόρο κάνει φέτος το ριάλιτι μοντέλων. Κορίτσια λιποθυμούν, παθαίνουν κρίσεις πανικού, οι κριτές αλαλάζουν και όλα αυτά για μια αμφιλεγόμενη θέση στο χώρο της πασαρέλας. Άραγε από αυτό το παιχνίδι ως τώρα πόσα κορίτσια έγιναν επαγγελματίες; Λένε ότι επειδή ο θεσμός των καλλιστείων δεν υπάρχει πια, πάνε όλες στο ριάλιτι. Μα ο θεσμός των καλλιστείων έχει τόσα σκοτεινά μονοπάτια….που άστα τώρα μη θυμηθούμε!

6,6%. Εντελώς… εκτός γραμμής, η ομώνυμη εκπομπή στον Alpha. Και το δελτίο 16 και κάτι. Κάντε κάτι…..

Λέτε το πρώτο κόψιμο της χρονιάς να ‘ναι τηλεπαιχνίδι;;;

Αυτή η ιστορία με τον κούκλο -να τα λέμε αυτά!- «Φτερωτό θεό», πόση χαζομάρα είχε μέσα; Ο φωτογράφος ούτε ιερό ούτε όσιο πάντως…. Θα πήγαινε τώρα ένας Τούρκος ηθοποιός να κάνει άσεμνη χειρονομία μπροστά από τη σημαία, ενώ έχει συνεργασία με ελληνικό κανάλι; Σοβαρευτείτε μωρέ πια…..

Δε το βλέπω και πολύ σόι, το «Θα γίνει της πολυκατοικίας». Πολλή φασαρία, πολλή βαβούρα, πολύ… μπετόν!