«Χάνουμε το Power of Love αλλά από το Survivor δεν θα ξεμπλέξουμε!»
Μέχρι Κεραίας

«Χάνουμε το Power of Love αλλά από το Survivor δεν θα ξεμπλέξουμε!»

«Χάνουμε το Power of Love αλλά από το Survivor δεν θα ξεμπλέξουμε!»

Απόψε έχουμε Πάολα στο “Βινύλιο”. Να μου επιτρέψετε να πω ότι έχει φωνάρα! Μην τη χάσετε…

Εμένα πάλι ψάλλεται απόψε το τροπάριό μου, “η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα”… Ο καθείς και τα άσματά του…

Λοιπόν, από το Σουρβάιβορ δεν θα ξέμπλεξετε, ρε, εύκολα. Θα υπάρχει μετά βεβαιότητας και του χρόνου στο Β’ μέρος της σεζόν. Όσο άσχημα και να πήγε φέτος δεν αποποιούνται στον ΣΚΑΪ ένα πρόγραμμα σαν αυτό….

Εκείνο που με βεβαιότητα σας λέω είναι ότι χάνουμε το Power of Love. Ναι, το ξέρω, έρχεται Πάσχα αλλά τι να κάνω και ‘γω, μια δυσάρεστη είδηση την έχω. Λυπάμαι….

Αλλά μην μου στεναχωριέστε και δεν ψηθεί καλά το αρνί! Θα έχουμε το My Style Rocks όποτε η στεναχώρια μετριάζεται! Φυσικά χωρίς την πολυαγαπημένη μου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Άλλη λύπη αυτή, που θα την πληρώσει άσχημα το κοκορέτσι….

Ένα μεγάλο συμβόλαιο στελέχους λήγει το Μάιο στο Open. Αυτό….

Αυτή η ένωση του Σουρβάιβορ, τι κιτς ήταν Παναγία μου! Υπάρχουν τέτοια τραγούδια που τα ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά νέα παιδιά; Υπάρχουν…. Πάντως η ένωση ένα σκοπό πρέπει να έχει: Να σουλουπωθούν λίγο οι παίκτες. Τίποτα άλλο…..

Περίεργο δεν είναι που δεν άρχισε ακόμα ο “Ενικός” του Νίκου Χατζηνικολάου; Προεκλογική περίοδο έχουμε….

Το καλοκαίρι ο ΣΚΑΪ ξεκινά ένα τηλεπαιχνίδι που θα ‘χει να κάνει με τις ηλικίες των παικτών. Οι ερωτήσεις θα είναι κάπως έτσι: “Γεννήθηκε τη χρόνια που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι”….