«Άτιμη κοινωνία που δεν αφήνεις να πάει καλά η Ελένη»
Μέχρι Κεραίας

«Άτιμη κοινωνία που δεν αφήνεις να πάει καλά η Ελένη»

«Άτιμη κοινωνία που δεν αφήνεις να πάει καλά η Ελένη»

Τι “σκονάκι” πιάστηκε να δίνει η Όλγα Τρέμη στον Άδωνι Γεωργιάδη; Είδαμε το στιγμιότυπο ανεβασμένο από κάποιο κινητό προφανώς αντιφρονούντος εργαζομένου με την εκπομπή αλλά δε μάθαμε ποια ήταν η ερώτηση…. Πάντως ωραίες κινήσεις δεν είναι αυτές! Γι’ αυτό το η ΕΡΤ δε θα φτιάξει ποτέ. Γιατί σε κάθε περίπτωση βάλλεται εκ των έσω….

Δεν είναι βέβαιο ότι οι “Άγριες μέλισσες” θα πάνε και του χρόνου! Και καλό θα ήταν να μην πάνε. Κάλλιστα η ευφάνταστη σεναριογράφος που μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με το σενάριο μπορεί να γράψει άλλο σήριαλ…. Ως εδώ και ακόμα παραπέρα το σήριαλ κυλάει μια χαρά μες τον μικρόκοσμό του. Με λίγες υπερβολές αλλά κυλάει. Και αποτελεί την έκπληξη της χρονιάς.

Ας πούμε ότι η αποκάλυψη πως ο προδότης, ρουφιάνος, και ό,τι άλλο θέλετε βάλτε, είναι αυτός που σκότωσε τον γιο του Νέστορα και τον πρόδωσε στους Γερμανούς στο πόλεμο είναι μια δυνατή εξέλιξη….

Το ποσό των 9.000.000 ευρώ έδωσε πριν λίγο καιρό σαν “ένεση” στον Alpha ο κ. Κοντομηνάς που παραδίδει στους ιδιοκτήτες του Star ένα κανάλι που ήταν πρώτο στην τηλεθέαση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση. Τι έφταιξε; Πολλά….

Και να πεις ότι κάνανε και οικονομία με την ένωση από τεχνικής πλευράς; Ό,τι κέρδισαν από αυτό το έχασαν από τις διαφημίσεις….

Τουλάχιστον το Star βαστάει γερά. Η πολύτιμη Ζήνα το μεσημέρι, το ριάλιτι, του δίνουν ανάσες. Ίσως και το “Έτερος εγώ” από τη νέα σεζόν να κρατήσει γερά. Βέβαια και οι ειδήσεις έχουν μερτικό στη χαρά…. Άρα υπάρχει μια πληγή που λέγεται Alpha. Και που μόνο καλό στους εργαζόμενους δεν θα φέρει ειδικά άμα βγει και το Mega….

Και μια και είπα Mega μη νομίζετε ότι η αυριανή σύγκρουση στο ποδόσφαιρο Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ είναι άμοιρη της άποψης ποιος ισχυρός άνδρας θα επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα… Δυο δυνατοί παίχτες σε πολλά επίπεδα…

Τον Νίκο Γαλανό έχει καλεσμένο ο Νικος Χατζηνικολάου την Δευτέρα το βράδυ στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ωραίες αθώες συνεντεύξεις που γράφουν ιστορία, μαθηματικά και γεωμετρία….

Ούτε η Ελένη θα πάει φέτος καλά. Παίρνει ένα 8 % από το άλλο το δύσμοιρο πρόγραμμα το «Εκτός γραμμής» – αλλά παντελώς όμως- και αφήνει ένα 11 έως 12% περιποιημένο. Άτιμη κοινωνία…. Και επειδή δε βλέπουμε να κινείται κάτι διαφημιστικά… φέξε μου και γλίστρησα!

Δια προσωπικούς λόγους η Αμαλία Κυπαρίσση εγκατέλειψε τη θέση της στον ΣΚΑΪ. Μια θέση πολύ δύσκολη ομολογουμένως και με πολλές τρικλοποδιές….σαν δημόσια υπηρεσία έχει γίνει…. Μόνο ο Μουτσινάς γιορτάζει στον ΣΚΑΪ. Κατά τ’ άλλα όταν λέτε “θα γίνει της πολυκατοικίας” τι εννοείτε; Γιατί ούτε διώροφο δεν το βλέπω το εργάκι….

Και άμα λέμε «Κόκκινο ποτάμι» πέραν του ωραίου του πράγματος, ας κυλήσει αύριο μόνο όπως μια οπαδός του Θρύλου ονειρεύεται. Τι λέτε και εσείς Τέρενς;;;;