Τηλεοπτική «μπόμπα»: Αρναούτογλου και Περρής μαζί;
Fake News

Τηλεοπτική «μπόμπα»: Αρναούτογλου και Περρής μαζί;

Τηλεοπτική «μπόμπα»: Αρναούτογλου και Περρής μαζί;

Πότε θα αρχίσουμε δίαιτα; Γιατί ξεκινούν οι εκπομπές τόσο νωρίς;

Ποιος θα παρουσιάσει το The Voice;

Πού είναι τα χείλη του Σταματόπουλου;

Πόσους τραγουδιστές παράγει ετησίως η χώρα μας για να έχει τόσα talent shows;

Γιατί μπερδεύω τον Λιδάκη με τον Μακεδόνα;

Πώς χώρισε η Ιωάννα; Μήπως την κεραΤούνει, ο Νώντας; Και τελικά… υπάρχει άνθρωπος να κερατώνει την Τουνάρα;

Μ’ αυτά τα ερωτήματα να μας ταλανίζουν, την Αθηναΐδα Νέγκα να κάνει μαγειρική εκπομπή καθημερινά στο OPEN (σε επανάληψη) και το βράδυ πολιτική στο ONE και με τα τραγούδια της Τζόζεφιν να ακούγονται μέχρι και στο ασανσέρ, μπήκε ο Σεπτέμβρης.

Σήμερα, λοιπόν, αδέλφια μου, λέω να «βρέξει αποκλειστικά»!

Εντάξει, μην τσαντίζεστε, οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και φουσκώνουν τα ρουθούνια σας, όπως της Ελένης, όταν «φορτώνει».

Πρόκειται για πληροφορίες που κυκλοφορούν στα γραφεία της ταλαίπωρης ελληνικιάς ShowBiz, τις συζητάμε αναμετάξυ μας και λέω: «Δεν τις μοιράζομαι και με τ’ αδέλφια μου; Και σάμα τι;

«Κουμπώστε» ταξιδιάρικη κομματάρα, λοιπόν και ξεκινάμε με βροχή τσελέμπριτυ-πληροφοριών που για την καθημερινότητά σας μπορεί να είναι πιο άχρηστες κι από χαρμόσυνο γεγονός σε εκπομπή της Κουτσελίνη…

“Βερβερίτσα”: Ποια θα αντικαταστήσει τη Μαρία Σολωμού;

Θα ξεκινήσω με μια είδηση που, όταν μας την είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην ενότητά της στο πρωινό ραδιοφωνικό “ναυάγιο” που ονομάζουμε Mappes Show, στον Ρυθμό 94.9, «έσκασε» το χειλάκι μας. Ποιος θα αντικαταστήσει την Μαρία Σολωμού στη θεατρική “Βερβερίτσα” του Νικόλα του Μουτσινά, που μετά την εξαιρετική της, περσινή επιτυχία συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά;

Είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να ψάξεις και η ΤΕΛΕΙΑ επιλογή να είναι απλά, κάτω απ’ την καράφλα σου και πιστέψτε με, ταιριάζει περισσότερο κι απ’ την επιστροφή της Πάνια στο OPEN.

Η Ματίνα Νικολάου, λοιπόν, η τηλεοπτική συμπαρουσιάστρια και θεατρική συμπρωταγωνίστρια του Νίκου Μουτσινά αναλαμβάνει τη θέση της Μαρίας Σολωμού στη δεύτερη χρονιά της «Βερβερίτσας».

Είχε ακουστεί και το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη πριν από μήνες, αλλά #πεστεναμεφάτε εγώ θα την προτιμούσα να παρουσιάζει το The Voice. Όχι, δεν χάλασε το πληκτρολόγιό μου, αυτό που διαβάσατε έγραψα. Αλλά, πού να την άφηναν οι «κόνδορες» της παρουσίασης που μαζεύτηκαν εκεί…

Εδώ, να αναφέρω ότι η Μαρία Σολωμού δε μάλωσε με τον Μουτσινά (ο οποίος βιώνει, μαθαίνω, από τις πιο ήρεμες, δημιουργικές και υγιείς περιόδους της ζωής του, απολαμβάνοντας ό,τι καταφέρνει, χωρίς να το «πολεμά» όπως παλιά – άρα, υπάρχει ελπίδα και για μένα), άλλα ανοίγει φτερά για άλλους ουρανούς, ως εξωτικό Λαζοπούλι…

Τώρα, για τη Ματίνα τα έχω ξαναπεί: ταλαντούχα, προσιτή, χαμογελαστή και παρόλα αυτά, χαμηλών τόνων – όταν τα φώτα κλείνουν.

Η Ματίνα Νικολάου αποτελεί παράδειγμα επαγγελματικού ήθους στον χώρο κι όσο ζω θα το φωνάζω. Τέτοια η κωλοφαρδία του Μουτσινά, αδέλφια μου, αλλά χαλάλι που θα έλεγε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου:

Αρναούτογλου και Περρής, μαζί;

Και συνεχίζω με δεύτερη ΜΠΟΜΠΑ της Πολυκάρπου στο Mappes Show. Συγγνώμη, αλλά πρέπει να αναφέρω ότι το ρεπορτάζ είναι της κοπέλας, αλλά και να παινέψω και το ραδιοφωνικό «σπίτι» μου, μην «την πατήσω» σαν τους Βαϊμάκη-Παπασημακόπουλο, όταν ο ΣΚΑΪ έκοψε τη γαμάτη μεσημεριανή εκπομπή τους για να «χωρέσει» τον Παπανώτα. Ρυθμός και πάλι Ρυθμός, αδέλφια μου.

Είστε έτοιμοι, λοιπόν: Ποιος εμπειρότατος-πολυγραφότατος-πολυσχιδής και πολυπράγμων δημοσιογράφος και άνθρωπος που ξέρει την τηλεόραση, όσο κανείς θα «ενισχύσει» το φετινό «2Night Show» του Γληγόρη μας; Έγραψα «μας»; Ναι, το έγραψα – πυρετό θα ‘χω.

Η απάντηση ακούει στο όνομα: Βαγγέλης Περρής, ή Βαγγελούκος – όπως τον αποκαλεί η Δούκισσα Νομικού (εσείς αν τον συναντήσετε στον δρόμο μην τον πείτε έτσι, γιατί μπορεί να εκσφενδονιστεί κανα τεύχος Corto Maltese προς την κατεύθυνσή σας, ή μπορεί και να σας «σκάσει» και κανα φιλί – με τον Περρή, ποτέ δεν ξέρεις).

Ο Βαγγέλης, λοιπόν – για τον οποίο τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση και θα μου επιτρέψετε, αδυναμία- σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου θα αναλάβει την επιμέλεια των «βίντεο» στην εκπομπή του Γρηγόρη.

Μακάρι να ισχύει και, αν αυτά τα βίντεο θυμίζουν και το «ΟΛΑ», του οποίου την παρακαταθήκη δικαιούται κατ’ εξοχήν ο Βαγγέλης Περρής να εκπροσωπεί και να διαφυλάσσει, ακόμη πιο μακάρι…

Θα μου πείτε, δεν είχαν μαλώσει στο παρελθόν; Εδώ αγκαλιάζονται στα τρέιλερ ο Λιάγκας με τον Παπανώτα, μωρέ… Ο Περρής με τον Αρναούτογλου δε θα τα έβρισκαν;

Το κουίζ των 3.200€

Και τώρα, το μεγαθήριο των κουίζ, πάλι δια στόματος Πολυκάρπου (εδώ που τα λέμε, σήμερα έβγαλα ψωμάκι στην πλάτη της – θα της το ανταποδώσω).

Η Έλενα είπε: Ποια είναι η κομμώτρια που κατόπιν απαίτησης παρουσιαστή «έκλεισε» να τον επιμελείται με τις αποδοχές της να φτάνουν τα 3.200€ το μήνα; Μιλάμε για αντρικά μαλλιά – πάνω κάτω, 1€ η τρίχα, δηλαδής.

Εγώ, θα το τοποθετούσα αλλιώς: Ποιο κανάλι πληρώνει τόσα λεφτά για το πόστο κομμώτριας (χωρίς να αναφέρομαι στην αξία του εργαζομένου, ή της ειδικότητας – προς Θεού – αλλά στην οικονομική διαφοροποίηση από άλλα πόστα, ή και συναδέλφους κομμώτριες); Δηλαδή, ο ίδιος ο παρουσιαστής σε τι πληρώνεται; Σε αγροτεμάχια; Ρωτήστε την Πολυκάρπου, προχωράμε…

Ενήλικα «εγώ» στο δωμάτιο

Για την ταινία του αναμφισβήτητα σπουδαίου Κώστα Γαβρά, «Adults In The Room» και όλους, όσοι έσπευσαν να προτάξουν τα στήθη τους, ως σύγχρονοι Θεμιστοκλήδες αναφωνώντας: «Δείτε την πρώτα και μετά, κράζετε», να επισημάνω πως υπάρχει λόγος που στη διεθνή φιλμογραφία προτιμάται να έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα (ακόμη και 20 ετών), πριν αμφιλεγόμενα και ειδικά, δυσάρεστα γεγονότα δραματοποιηθούν.

Βιαστικοί συντελεστές με βιαστικά «εγώ», λέω εγώ και δεν αναφέρομαι στους Μπουρδούμη και Λούλη. Άμα δε συμφωνείτε, πείτε ότι πέταξα μια «μπογδανιά» και μη μου δίνετε σημασία.

Αυτά για σήμερα, αδέλφια μου. Πάω να δω Μουντομπάσκετ, να υπενθυμίσω στον εαυτό μου να μην κριτικάρει τον Γιάννη Αντετοκούμπο απ’ την καναπεδάρα του, γιατί το παιδί είναι μόλις 23 χρονών και έχει καταφέρει τόσα πράγματα παγκοσμίως κάνοντάς με, υπερήφανο, αλλά και να ετοιμαστώ για «Το Πρωινό» και μια στήλη που είχατε αγαπήσει πολύ και είπαμε να την επαναφέρουμε… Να και ένα «αποκλειστικό» που δεν είναι της Πολυκάρπου. Καλή αντάμωση…