«Μακάρι να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως η Βίκυ Κάβουρα τις γυναίκες»
Fake News

«Μακάρι να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως η Βίκυ Κάβουρα τις γυναίκες»

«Μακάρι να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως η Βίκυ Κάβουρα τις γυναίκες»

Αδέλφια μου, καλώς σας βρίσκω, σήμερα που είναι και οι τελευταίοι Χαιρετισμοί. Η επόμενη εβδομάδα είναι η «Κουφή» επειδή δεν έχει γιορτές και λειτουργίες και αμέσως μετά Σάββατο του Λαζάρου, Κυριακή των Βαΐων και Μεγάλη Δευτέρα. Πότε θα δείτε Λιάγκα με καινούριο μαγιό στον Πόρο, ούτε που θα το καταλάβετε…

22ο κείμενο και ούτε που περίμενα ότι θα μου γίνει ανάγκη… Σας ευχαριστώ τόσο γι’ αυτή μας, την επικοινωνία.

Κουμπώστε κομμάτι και φύγαμε για Fake News, από αλήθεια μόνο:

Άλλος παντρεύεται, άλλος πλήρωσε τη νύφη

Να ζήσει η Τζένη κι ο γαμπρός, σήμερα γάμος γίνεται, γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς να μη τηνε ποστάρεις (δις).

Αναγγελία γάμου για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού και όχι στο δισέλιδο «Η Φωνή του Κυρίου» που κυκλοφορεί στις ενορίες τις Κυριακές, αλλά στην ευρείας κυκλοφορίας ιστορική εφημερίδα «Καθημερινή» – κάτω απ’ τη μύτη μας, δηλαδή.

Και το λέω γιατί να ξέρετε ότι στις εκπομπές πριν το “Πρωινό” και τους «Αταίριαστους» που ανήγγειλαν πρώτοι το χαρμόσυνο σχεδόν ταυτόχρονα, έπεσαν κεφάλια. Σου λέει, έχει δημοσιευτεί σε τόσο μεγάλη εφημερίδα κι εμείς «παίζουμε τη… σκαλέτα μας»; Πρέπει να πάει 10:00 δηλαδή για να «βγει» κάτι τόσο σημαντικό που συνδυάζει τους χώρους της πολιτικής και της showbiz; Οι εκπομπές που ήμασταν από νωρίς στον αέρα πώς δεν το πήραμε χαμπάρι; Μπρίκια κολλάμε; Πάντως εφημερίδες δε διαβάζουμε και πολύ προσεκτικά, σίγουρα…

Φύγανε, σου λέει, κάτι πληκτρολόγια στον αέρα… Στελθ. Ψυχραιμία, αδέλφια. Έτυχε… Όπως η αναγγελία του γάμου της Τζένης δυο μέρες πριν από την πρεμιέρα της. Συμβαίνουν αυτά στις καθημερινές εκπομπές. Μην τρελαίνεστε.

Μάνα Raver Vs Μάνα Γκέντσογλου

Αν σας πω «Μάνα Raver» θα φανερώσω το πόσο έχουν στιγματίσει το αθώο μου μυαλό οι άπειρες ώρες που έχω δει τηλεόραση και δε θέλω να σας απογοητεύσω. Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν, υπήρχαν τα Rave Parties. Πάρτι δηλαδή, στα οποία άκουγαν και χόρευαν (;) μουσική Rave. Μη με ρωτήσετε τώρα και τι είναι η μουσική Rave, γιατί δεν έχω πολύ υπομονή και θα πάρω τηλέφωνο τη μάνα σας να σας πετάξει το ίντερνετ απ’ το παράθυρο.

Είχε γίνει ντόρος λοιπόν, τότε, για το τι γίνεται σ’ αυτά τα πάρτι. Ιστορίες για ναρκωτικά, όργια και άλλα δρώμενα με πρωταγωνιστές αφυδατωμένους πιτσιρικάδες με πράσινα μαλλιά και γυαλιά-καθρέφτη.

Τώρα θα μου πείτε: Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα μας και ποιο είναι το θέμα μας; Ψυχραιμία. Μη μου κάνετε την κα Άννα Παναγιωτοπούλου όταν είδε παράσταση Σεφερλή.

Πολλά «παράθυρα» στα δελτία ειδήσεων τότε, λοιπόν, για τα Rave Party και συζητήσεις επί συζητήσεων για το τι πραγματικά γίνεται και ποιος ευθύνεται. Στα άκρα αυτού του παροξυσμού είδαμε σε παράθυρο του ΣΚΑΪ και του δελτίου που τότε παρουσίαζε ο Νίκος Ευαγγελάτος σκιά γυναίκας που παρέθετε τη μαρτυρία της και από κάτω αναγραφόταν το αξεπέραστο «Μάνα Raver».

Αυτό μου θύμισε και η συζήτηση για όσα αγανακτισμένη καταμαρτύρησε στη μητέρα του εγγονού της, Αγγελική Ηλιάδη η «μάνα Γκέντσογλου».

Για να εξηγούμαι: Στο περιοδικό You που πάει και καλά σε πωλήσεις δουλεύουν συνάδελφοι αξιοπρεπείς με πορεία στο χώρο – όχι τίποτα πουθενάδες. Δε συζητώ καν το ότι σίγουρα η κα Γκέντσογλου ενημερώθηκε ότι μαγνητοφωνείται και πως θα δημοσιευθούν όσα είπε. Δεν έχω ούτε την παραμικρή αμφιβολία ότι η γυναίκα ήξερε τι έλεγε και κανείς δεν την παρέσυρε και δεν της έβαλε λόγια στο στόμα. Όμως…

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη

Όμως, έχεις ευθύνη, ως δημοσιογράφος και opinion leader -που λένε και στο χωριό μου -να την προστατεύσεις. Όχι γιατί είναι νόμιμο, αλλά γιατί είναι ηθικό για να χρησιμοποιήσω και τη φράση του Γιώργου Βουλγαράκη, παρόλο που δεν είναι Πα.Σο.Κάρα.

Η μάνα είναι μάνα. Θα είναι και λίγο σκληρή, θα είναι και λίγο προσβλητική και απόλυτη και «Κατίνα» και ό,τι γουστάρει θα είναι και θα βγάλει και τα μάτια όποιου πειράξει το αγόρι της. Γιατί έτσι είναι η Ελληνίδα μάνα.

Δεν ξέρει η γυναίκα πως ό,τι πει θα σχολιαστεί από τις πανελάρες, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της, ακόμη και σε ένα δικαστήριο. Δεν ξέρει από MME και την έκθεση και καλά κάνει, γιατί δεν οφείλει. Εσύ όμως που της ζήτησες τη δήλωση, ξέρεις…

Σου λέει λοιπόν, η φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής «ζουμερά» πράγματα, σου λέει χοντράδες και «βγάζει τίτλους» όπως θα τα έλεγε στη συνυφάδα της. Τα δημοσιεύεις; Κι αν τα δημοσιεύσεις σημαίνει ότι μετατρέπεις το περιοδικό, σε ταράτσα και τους αναγνώστες σου, συνυφάδες;

Σε καμία περίπτωση αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν σε ένα περιοδικό της πορείας και δημοφιλίας του You, γι’ αυτό και δεν τους αποδίδω. Όμως, πιστεύω πως πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Η «Μάνα Γκέντσογλου» είπε χοντράδες για την Ηλιάδη, σε άλλη περίπτωση, η Άλκηστις απ ’το MasterChef είπε χοντράδες για συμπαίχτες της. Τα είπαν εν γνώσει τους, δεν αντιλέγω. Τα δημοσιεύεις; Η δική μου, απάντηση είναι όχι.

Η Άλκηστις του MasterChef

Γιατί εσύ ξέρεις, ή πρέπει να ξέρεις την πρόθεσή τους. Αν αυτή η πρόθεση είναι αγαθή, ή κινείται από την πικρία μιας μάνας, δώσε τόπο στην οργή. Γιατί το Μέσο είναι αδυσώπητο και θα τις κατασπαράξει και θα στεναχωρηθούν. Εσύ είσαι καλός στη δουλειά σου, θα βρεις αλλού «τίτλους». Έλα πάρε συνέντευξη από μένα στην τελική που το ξέρω το παιχνίδι και θα σου βρίσω τρεις τσελέμπριτιζ μονοκοπανιά. Άσε τα γυναικόπαιδα ήσυχα.

Μια showbiz … τίγκα στους δραπέτες

Ήταν, σου λέει, ο άλλος δραπέτης 17 χρόνια και έγινε τσελέμπριτι. Και δώσε εκπομπές και πάμε βίντεο-κλιπ και να σου, συνεντεύξεις από «συναδέλφους». Δεκαεφτά χρόνια, αδέλφια μου. Ούτε ένα, ούτε δύο…

Συμπέρασμα; Σ’ αυτόν τον χώρο, ό,τι δηλώσεις, είσαι. Και μην πάτε μακριά…

Ξέρετε πόσοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, αξιοπρεπέστατοι κατά τα άλλα «πουλάνε» οικογενειακή εστία και θαλπωρή, έχουν 2 κινητά που δεν τα ξέρει η σύζυγός τους και έχουν ξεραθεί να κάμουνε το σεξ, Θέ μου σχώρα με; Δηλώνουν οικογενειάρχες, όμως – και όχι μόνο αυτό, αλλά το κάνουν και σημαία.

Εδώ ο άλλος μας έλεγε τις προάλλες ότι στις εκπομπές που συμμετέχει δε μαλώνει και τα καντήλια πάνε σύννεφο. Και μετά μας πείραξε ο καταζητούμενος;

17 χρόνια, όμως ο κερατάς, ε; Δυνατός… Πριν από τους Ολυμπιακούς στην Αθήνα την «έκανε» απ’ το φρέσκο. Μάλλον για προετοιμασία.

Αποκλειστικά Αποκλειστικό #not

Και κλείνω με την αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισα από τον Πέτρο Κωστόπουλο και παραθέτω ΜΟΝΟ στους αναγνώστες αυτού των Fake News, μπορεί και όχι:

Εγώ: Πέτρο καλησπέρα, ένα σχόλιο για τον γάμο της πρώην συζύγου σου;

Πέτρος: Πας καλά, ρε συ;

Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Πέτρο, πρόσωπα, ή εκπομπές στις οποίες παρουσιάστηκε η παραπάνω εκτενής συνέντευξη είναι εντελώς συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα – μπορεί και να ανταποκρίνεται, όμως.

Και μην ξεχνάτε: Μακάρι να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως η Βίκυ Κάβουρα τις γυναίκες. Αυτή είναι η ευχούλα μου, αδέλφια μου. Καλό ΣΚ.