«Κρίμα είναι να ψάχνεις Σιωμόπουλους, αντί για ξαπλώστρα στην παραλία»
Fake News

«Κρίμα είναι να ψάχνεις Σιωμόπουλους, αντί για ξαπλώστρα στην παραλία»

«Κρίμα είναι να ψάχνεις Σιωμόπουλους, αντί για ξαπλώστρα στην παραλία»

Ρε, πώς περνάνε έτσι οι εβδομάδες, η μία μετά την άλλη – σα διαφημίσεις με τον Καπουτζίδη…

Τελειώνει κι ο Ιούλιος μ’ αυτά και με τ’ άλλα και δε μάθαμε ακόμη με ποιο κανάλι θα συνεργαστεί ο Τούρκος – καημό το έχω.

Μαθαίνω, ωστόσο, πως καταλήγει σε συμφωνία στη βάση: «άμα σ’ αρέσει, αν δε σ’ αρέσει, πούλο» με τον ΣΚΑΪ ακολουθώντας τη φετινή τακτική του σταθμού «Απο ‘δώ παν’ κι οι άλλοι».

Εσείς όμως, δε θέλω να έχετε καημούς.

«Κουμπώστε» την τραγουδάρα του καλοκαιριού από τον Νίκο Οικονομόπουλο που μας ζητάτε και στο Mappes Show του Ρυθμού 94.9, αλλά και όπου κι αν σας συναντώ ανά την Ελλάδα που «βάζουμε» μουσικάρες, και φύγαμε για Fake News.

Βάλτε το, τέρμα, αδέλφια μου.

«Αντίο Ελλάδα» από τον Ντίνο Σιωμόπουλο

Μεγάλη συζήτηση έγινε για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου μετά από 11 χρόνια στο «Καλημέρα Ελλάδα». Μέρμηγκας, ο Ντίνος – δουλευταράς μέχρι εκεί που δεν πάει, ξυπνούσε πάνω-κάτω την ώρα που πέφτουν για ύπνο η Κόνυ Μεταξά και η Τζόζεφιν, πήγαινε στον Γιώργο Παπαδάκη πάντα ενημερωμένος και καπάκι, στην εφημερίδα. Κάπου εκεί «χώραγε» και τη συνεργασία του με το ΑΝΤ1 MediaLab και τους σπουδαστές του.

Σίγουρα, λοιπόν, δεν κουράστηκε ο Ντίνος.  Σίγουρα δεν είχε θέμα και με τον «Πατριάρχη της πρωινής ενημέρωσης», Γιώργο Παπαδάκη, μια που, αν πιέζεσαι, δε μένεις 11 χρόνια.

Άσε που μετά την αποχώρηση της Μπάγιας, ο ρόλος του Ντίνου εκτιμήθηκε και αναβαθμίστηκε – ως και πλάι στον κεντρικό παρουσιαστή στις συνεντεύξεις με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετείχε ισότιμα.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος είναι από τους καλύτερους οικονομικούς συντάκτες και απώλεια για το «Καλημέρα Ελλάδα», δίχως αμφιβολία.

Αν με ρωτάτε, θα μπορούσε να αποφύγει να ενημερώσει τον Γιώργο Παπαδάκη την τελευταία στιγμή, και για να μην του «σκάσει» του ανθρώπου ο ουρανός στο κεφάλι, αλλά και για να προλάβει να κινηθεί η ομάδα έγκαιρα, προς αντικατάστασή του.

Κρίμα είναι, εκεί που ανυπομονείς να οργανώσεις τις διακοπές σου να ψάχνεις Σιωμόπουλους, αντί για ξαπλώστρα στην παραλία. Όμως, δεν ανακατεύομαι σ’ αυτά. Ο Ντίνος θα είχε τους λόγους του.

Για φανταστείτε να βρεθεί στο ONE με τη Μπάγια… Λέω εγώ τώρα. Αλλού το «Καλημέρα» κι αλλού το «Ελλάδα».

Καλοκαίρι #not

Σε ένα OPEN που μετά την αποχώρηση του Μουτσινά και τη λύση της συνεργασίας με Καλημέρη-Μαραγκουδάκη μοιάζει σαν τη Μπόμπα που συνειδητοποίησε ότι έβγαλε φωτογραφία να τρώει πεπόνι, χωρίς να πληρώνεται απ’ το πεπόνι, ξεκινά η καλοκαιρινή εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση.

Χώρια του ότι τα παιδιά ορθώνουν ανάστημα δείχνοντας ότι το κανάλι δεν καταρρέει, επιλέγουν να δουλέψουν καλοκαίρι και μάλιστα με νέες ιδέες. Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς έχω εκφράσει τη διαφωνία μου με πρακτικές, ή λεγόμενα του Παύλου Σταματόπουλου και αυτό δεν αλλάζει. Όμως, δε μπορώ να παραγνωρίσω πως τόσο αυτός, όσο και η Κατερίνα δεν είναι νέοι στον χώρο για να δουλέψουν καλοκαίρι, προκειμένου να έχουν κι αυτοί την ευκαιρία τους.

Η Κατερίνα και ο Παύλος επέλεξαν να αφήσουν κατά μέρους τα βεντετιλίκια και να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους για να υπάρχει έστω κάτι να δουν οι τηλεθεατές το καλοκαίρι, εκτός από χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις σειρών. Respect.

Kαι επειδή συναντιέμαι καθημερινά με την Κατερίνα στο ομόσταβλο με τον Ρυθμό 94.9, ραδιόφωνο του Easy 97.2 πρέπει να σας πω ότι οι αθεόφοβοι έχουν όρεξη, σκέφτονται συνέχεια ιδέες για να μην καταφύγουν στο εύκολο gossip και θέλουν να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο ψυχαγωγίας. Γιατί το επίπεδο δεν έχει εποχές – ίδιο παραμένει χειμώνα/καλοκαίρι.

Όσο για τον Ηλία, χαλαρώστε. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να έχει την ευκαιρία του και στο τέλος, θα «κάνει ταμείο». Εδώ, της Σπυροπούλου της έδωσαν 6 χρόνια εκπομπή, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν «έκανε», τον Γκότση θα τον κρίνουμε απ’ την πρώτη εβδομάδα; 

Έλα μωρή αρρώστια «Καλοκαίρι Μαζί»

Εδώ, να αναφέρουμε ότι η καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Ρογκάκο, τον Παναγιώτη Στάθη και την Αλεξάνδρα Καϋμένου έκανε σε τέταρτο την περασμένη Τρίτη, 48,1% στο «νεανικό κοινό», όπως λέγεται, ηλικίας 18-54 ετών.

Η νεοσύστατη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «παίζει» απέναντι από το «βαρύ πυροβολικό» της αντίστοιχης χειμερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι αντικαταστάτες, δηλαδή, «παίζουν στα ίσια» τους απέναντι βασικούς.

Πιστέψτε με, δεν το αναφέρω επειδή είναι το κανάλι που δουλεύω, ο ΑΝΤ1, αλλά γιατί οτιδήποτε νέο πηγαίνει τόσο καλά είναι ελπιδοφόρο, τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για την τηλεόραση. Άσε που είμαι και άρρωστος φαν της «μορφής» που λέγεται Παναγιώτης Στάθης.

Δεν πιστεύω…

Εσείς, «ανεβάσατε» καμιά φωτογραφία της πρώην σας με λεζάντα, ποιητικές πίπες, αδιαφορώντας για το αν ενδεχομένως θα έρθει σε δύσκολη θέση το τωρινό αγόρι της κι εκείνη, όπως έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη, ή είστε τίποτα φλώροι;

Για τις μεταγραφές του ΣΚΑΪ δε θα γράψω κάτι αυτή την εβδομάδα, γιατί θα με πούνε και ζηλιάρη . Τα έχουμε ξαναδεί, άλλωστε αυτά. Ήμουνα νιός και γέρασα..

Καλή εβδομάδα, αδέλφια μου και να προσέχετε την υγεία σας, πάνω απ’ όλα. Μην αφήνετε καμιά κατάσταση να σας στεναχωρεί.