Η “τάπα” της Βαλαβάνη, το “Mπανιστήρ Mόντελ” και ο “Παπανωσπαλιάγκας”
Fake News

Η “τάπα” της Βαλαβάνη, το “Mπανιστήρ Mόντελ” και ο “Παπανωσπαλιάγκας”

Η “τάπα” της Βαλαβάνη, το “Mπανιστήρ Mόντελ” και ο “Παπανωσπαλιάγκας”

Δε λέει να χειμωνιάσει, ρε φίλε…

Να μην έχουμε και ενοχές που δεν πιάνει η δίαιτα τις Δευτέρες. Βασικά, δεν πιάνει ούτε τις Τρίτες… Σαν το καινούριο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ένα πράγμα: Δεν πιάνει. Αν εξαιρέσεις τον Μουτσινά και τον μεσημεριανό Λιάγκα, όλα τα άλλα δε λένε να «φτουρήσουν».

Να βάλει λίγο κρυουλάκι, αδέλφια μου, να βγούνε τα παπλώματα να πούμε και μια γλυκιά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Μονιάστε μωρέ, που γίναμε όλοι Τσιμτσιλή-Λιάγκας… Πώς κάνετε έτσι; Τον δικό σας Παπανώτα «κλέψανε»;

Πάμε λοιπόν με τραγουδάρα χριστουγεννιάτικη, έτσι για να είμαστε οι πρώτοι που την «παίξαμε» φέτος. Καλά #FakeNews, αδέλφια μου.

Γελάει γελάει η… Βαλαβάνη

Έχω κατά καιρούς εκφράσει την άποψή μου για την τηλεοπτική παρουσία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, πρώτα ως αθλητικογράφος στον ΣΚΑΪ, μετά ως παίχτρια στο Σερβάιβο και τώρα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Alpha.

Είναι γεγονός ότι δεν ήταν η αγαπημένη μου, όχι φυσικά, επί προσωπικού. Μου έβγαζε μια ξινίλα, μια στραβωμάρα – κάτι σαν Μπέζος της παρουσίασης.

Παρολ’ αυτά, την παραδέχτηκα που άφησε τη «βολή» του ΣΚΑΪ για να «ρισκάρει» στον Alpha.

Μετά όμως, πάλι μανούρα σα να της πειράξαμε τον Βασάλο. Που από ένα σημείο και μετά πες, την τον πειράξαμε και από εκεί και πέρα είχε δίκιο, αλλά όλο το υπόλοιπο; Σαν να έφαγε ο Μπράτης την Έλενα Ακρίτα ήταν.

Και ξάφνου, φέτος με βγάζει μαλάκα. Α, όλα κι όλα, θέλω να είμαι δίκαιος… Πρέπει να δείτε την καινούρια της ενότητα στην εκπομπή και θα καταλάβετε τι λέω. Άλλος άνθρωπος η Ευρυδίκη: Το ζει, χαμογελά, λέει εύστοχα αστεία, τσαλακώνεται, μονολογεί και όλα αυτά με ρυθμό και μέτρο. Τι ωραία να σε «ταπώνει» κάποιος με τη δουλειά του – είναι η μόνη «τάπα» που σε αποστομώνει.

Δεν ξέρω αν η ενότητα αυτή, μέσα από την οποία η Ευρυδίκη δοκιμάζει και δοκιμάζεται σε περίεργα επαγγέλματα και δραστηριότητες (πετάει μονοκινητήριο, οδηγεί νταλίκα) ήταν δική της έμπνευση ή της Μαίρης Κούσουλα – της έμπειρης αρχισυντάκτριας της εκπομπής, ή και της Ναταλίας. Δεν ξέρω καν, αν είναι κολλητός της Ευρυδίκης ο συνάδελφος που μοντάρει εξαιρετικά.

Λίγη σημασία έχει, όμως. Είναι μαγκιά να «γυρνάς το κλίμα» και να ορθώνεις ανάστημα σ’ αυτόν τον χώρο για το καλό της εκπομπής στην οποία συμμετέχεις και αυτό το αναγνωρίζω στην Ευρυδίκη. Άσε που έχω να δω τόσο ωραία ρουμπρίκα απ´ το Ougachallenge #πεστεναμεφάτε

Παπανωσπαλιάγκας: Λόγος-Συμβόλαιο

Ειρωνεύεται ο Παπανώτας στην εκπομπή του Λιάγκα τον Σπαλιάρα, προσγειώνεται το επόμενο πρωί από το Μεξικό ο Γιάννης και απαντά και στους δύο, σηκώνει το γάντι ο Παπανώτας, ποστάρει ο Σπαλιάρας, συνεχίζει με λεκτικό άπερκατ ο Παπανώ, δεν ξανασχολείται (λέει) ο Σπαλ και τέλος γύρου με κάτι «ρέστα» απ’ τον Δημήτρη, έτσι για να μην έχει πει την τελευταία κουβέντα ο Νόμος 4.000.

Και όσο περιμένουμε την κοπέλα με το μαγιό και την ταμπέλα Round 2 να κάνει τον γύρο του ρινγκ, «σκάει» σέλφι Λιάγκα-Σπαλιάρα μάγουλο με μάγουλο από βραδινή τυχαία συνάντηση και «βγάζει» εμάς νοκ-άουτ.

Αφού, ρε μαχητές, μπορούσατε να τα βρείτε, γιατί βρίζεστε τόσον καιρό; Για να μας χαλάτε το τσι; Ρε τι πάθαμε… Μετά, μην αναρωτιέστε, γιατί ο κόσμος έχει σιχαθεί τη Σόουμπιζ, όσο η Καγιά τα τατουάζ.

Μην ξανακούσω κιχ, γιατί θα πάρω τηλέφωνο τη μάνα σας να μη σας ξαναφέρει στην τηλεόραση.

Μπανιστήρ Μόντελ

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο… Η προτροπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στις κοπέλες του GNTM να δείξουν πόσο αγαπούν το σώμα τους κάνοντας ντους σε περιφερόμενο ανά την Αθήνα, λεωφορείο, λες και είναι πιατέλα με φίγκερ-φουντ; Η προσπάθεια των κοριτσιών να τα καταφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερα κερδίζοντας κόρνες ταξιτζήδων, επιφωνήματα φαντάρων και καυγάδες ζευγαριών; Ή εγώ που έκατσα και παρακολούθησα το επεισόδιο επιβραβεύοντάς το; Όλο λάθος…

Και δε θα κρίνω κανέναν, γιατί δεν είμαι καλύτερος από κανέναν. Έχω κάνει και έχω πει κι εγώ τις μαλακίες μου στην τηλεόραση, αλλά το να περιφέρονται γυναίκες με τα εσώρουχα σε ντουζολεωφορείο το βρίσκω από υποτιμητικό, έως ακραία σεξιστικό.

Δεν πρόκειται για καμπάνια κάποιας εταιρείας – τα κορίτσια δεν πληρώνονται- ώστε να υπάρχει αντίτιμο της έκθεσης στην Πλατεία Συντάγματος σε κοινή θέα (εκτός αν το αντίτιμο είναι followers στα Social Media, likes, ή καμιά εμπορική «αρπαχτή», όταν βγουν απ’ το παιχνίδι). Γι’ αυτό και το μήνυμα που προκύπτει απ’ τη συγκεκριμένη δοκιμασία είναι επικίνδυνο.

Δε με πειράζουν τα φίδια, τα κρεμάσματα απ’ τα 30 μέτρα, ή το ξύρισμα των κεφαλιών, όσο υπάρχει συναίνεση από την παραγωγή, τους κριτές και τις συμμετέχουσες. Με ενοχλεί όμως, η περιφορά της γυναίκας με εσώρουχα σε κοινή θέα από τον κάθε λιγούρη (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου), λες και είναι ένα κομμάτι παστουρμάς.

Για να μη μιλήσω για τις ιαχές της κας Παπαγεωργίου ότι ΤΩΡΑ είναι η κορύφωση της δοκιμασίας – την ώρα που περνούν μπροστά απ’ τη Βουλή των Ελλήνων και τους 300 – άρα να το ζήσει η κοπέλα. Εκείνη να ζήσει; Το κανάλι να ζήσει νούμερα; Μπερδεμένα πράγματα.

Να εξηγούμαι: Ούτε μ’ αρέσει να χορεύει μια κοπέλα στο τραπέζι και να παλαμοκροτώ από κάτω. Καλέ, για τη δική μου, δεν το συζητάω καν. Μπορεί εδώ κάποιος αδελφός να πει: «Γι’ αυτό δεν έχεις κοπέλα, Ούγγα». Δεκτόν, όμως, μη με παρεξηγείτε, από σεβασμό σ’ εκείνη το κάνω.

Μην τρελαινόμαστε. Μια άτυχη στιγμή του GNTM, ήταν. Ντους ήταν και πέρασε. Προχωράμε…

Αποκλειστικόν

Φύγαμε και για την αποκλειστικάρα:

Ποιος παρουσιαστής έφυγε από το κανάλι με το οποίο συνεργαζόταν γιατί με τις μεταγραφές που έγιναν δε γουστάρει να κάνει «μικροαστική ψυχαγωγία», όπως είπε, χαρακτηριστικά, και…

Το ξέρατε πως όταν το Deal ήταν στον ΑΝΤ1, το κανάλι είχε ζητήσει απ’ τη δαιμόνια Δέσποινα Μοιραράκη να κάνει δοκιμαστικό; Το δοκιμαστικό έγινε, εικόνα το έκανα και να με συγχωρήσει ο Χρήστος Φερεντίνος, αλλά η κα Μοιραράκη παρουσιάζει το Deal στην καρδιά μου.

Καλή συνέχεια, αδέλφια μου και ό,τι χρειαστείτε, μην κοιτάτε πίσω, ούτε καν, μπροστά σας. Εδώ είμαστε, δίπλα… Και έχουμε ο ένας τον άλλον.