Μπέλλα Ciao
Fake News

Μπέλλα Ciao

Μπέλλα Ciao

Καλημέρα σας μετά από μια πολύπαθη εβδομάδα. Από πού να ξεκινήσω… Πρόεδρος των Σκοπίων σε παροξυσμό γλεντάει μια συμφωνία που δεν έχει επικυρωθεί ακόμη ανάμεσα στις δύο χώρες σαν τον Λιάγκα όταν έκανε η Μπαρμπαρίγου 87% στο κοινό 22-25 κοντοκουρεμένοι φαντάροι που πίνουν μέτριο καφέ σταυροπόδι. Αυτή την εβδομάδα ειδικά, ο Ζάεφ βάρεσε κρεσέντο σχεδόν προαναγγέλλοντας φροντιστήρια εκμάθησης αυτού που αποκαλεί «μακεδονική γλώσσα» στη χώρα μας…

Είχαμε την τραγική επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αμαυρώσουν τη μνήμη του… Την αποχώρηση μετά από 18 χρόνια της Άνγκελα – Γκόου Χόουμ – Μέρκελ από την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας με κλάματα και τον Σόιμπλέ να ΜΗ χειροκροτά, μόνος ανάμεσα σε 4.600 παρισταμένους που την αποθέωναν για 5 λεπτά της ώρας… Και μέσα σε όλα αυτά μια δολοφονία στη Ρόδο ενός κοριτσιού που με έκανε να ντρέπομαι για την ανθρώπινη φύση μου.

Γεμάτη η εβδομάδα ε; Δεν μπορείτε να πείτε… και μετά από όλα αυτά τί να γράψεις; Πού χωρά η μπαρουτοκαπνισμένη Σόουμπιζ επικαιρότητα; Αμ δε… Πάλι βρήκαμε λόγους να πάρουμε θέσεις σε χαρακώματα και φυσικά, πάλι τσακωθήκαμε. Γιατί είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.

Ξεκινάμε, λοιπόν με Roy Orbinson και «I Drove All Night» για να πάει καλά η ανάγνωση. Παίζει και ο Μπράντον του Beverly Hills 90210 στο video clip και ποιος μας πιάνει…

Μπέλλα Ciao

Αδέλφια, μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο με τη Μπέλλα. Μη γινόμαστε δικαστές και όποιος περνάει από μπροστά της ρίχνει κι ένα μπινελίκι, ή την κλωτσάει με ένα tweet. Είμαστε καλύτεροι άνθρωποι από αυτό. Είμαστε καλύτεροι άνθρωποι από τη δήλωση της Μπέλλα. Είπε μαλακία, κατακρίθηκε δικαίως, ζήτησε συγγνώμη, τέλος. Στην τελική, εκείνη την έφαγε τη σφαλιάρα, δεν την έριξε. Ας μείνει από όλη αυτή την ιστορία πως εν έτει 2018 η βία ΔΕΝ έχει καμιά δικαιολογία και καμιά δεύτερη ευκαιρία. Και αν δε μεσολαβήσει βοήθεια ειδικού, αν το έκανε θα το ξανακάνει, όσο κι αν ορκίζεται για το αντίθετο.

Επίσης, για τα παιδιά που διαβάζουν τα Fake News και για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω με ακούν και θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο μας μπροστά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα: Μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα ό,τι μα Ό,ΤΙ βάλετε στόχο στη ζωή σας. Μην απογοητευτείτε ποτέ, γιατί ακόμη και όταν νομίζετε ότι χάθηκε κάθε ελπίδα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, θα σας «βρει» αυτό από μόνο του – πιστέψτε με.

Και σας περιμένουμε να γίνουμε συνάδελφοι, αν το λέει η περδικούλα σας, ΟΜΩΣ: «Καλλιεργείστε το μέσα σας», το μυαλό και την ψυχή σας προηγουμένως – θωρακιστείτε. Ξεζουμίστε το σχολείο, σπουδάστε και αν δε γουστάρετε να σπουδάσετε, διαβάστε βιβλία, πηγαίνετε ταξίδια, κάντε συζητήσεις με ανθρώπους που εκτιμάτε και παραδέχεστε. Η διασημότητα εκεί είναι και σας περιμένει, γιατί να μην πάτε με τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μη χρειαστεί να λέτε πράγματα για τα οποία θα ζητάτε συγγνώμη, όπως η Ιωάννα Μπέλλα;

Καλή επιτυχία της, λοιπόν στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και πιο πολύ επιτυχία σ’εσάς να πετύχετε τα όνειρά σας, έχοντας γίνει στην πορεία καλύτεροι και πιο εξελιγμένοι άνθρωποι. Γιατί αυτό μας ορίζει στο τέλος της ημέρας και όχι η διασημότητα.