Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το λαμπερό σόου;
Νέα

Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το λαμπερό σόου;

Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το λαμπερό σόου;

Επιβεβαιώθηκε το spoiler;

H δύσκολη στιγμή της πρώτης αποχώρησης από το Just The 2 Of Us έφτασε και ένα από τα 14 αγαπημένα ζευγάρια κλήθηκε να αφήσει πίσω του το λαμπερό σόου του OPEN.

Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκαν για ακόμα μία φορά η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, ενώ ακολούθησε αναλυτικά η βαθμολογία όλων των ζευγαριών και στιγμιότυπο από τις εμφανίσεις τους.

https://streamable.com/5hzhhp

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε ανά τετράδες τα ζευγάρια, καθώς ύστερα από τη βαθμολογία του κοινού βγήκε το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτοι επέστρεψαν στις θέσεις τους η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, καθώς είχαν ασυλία από το περασμένο επεισόδιο, ακολούθησαν ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου, η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία.

Στην επόμενη τετράδα ζευγαριών ήταν η Κόνι Μεταξά, ο Τάσος Ξιαρχό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Κώστας Καραφώτης, η Άρτεμις Ματαφιά, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Άσπα Τσίνα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, οι οποίοι συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα.

Στην τρίτη ομάδα ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης, η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος με την Χρύσα και ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα.

Δυστυχώς, το τελευταίο ζευγάρι δεν πέρασε στην επόμενη φάση και μαζί με τους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Χρήστο Ζώτο, Χριστίνα Παππά και Κωνσταντίνο Φραντζή ήταν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος.

https://streamable.com/qyfnjb