Έλενα Τσαβαλιά: Μας καλωσορίζει στο ολοκαίνουριο εστιατόριό της!
Νέα

Έλενα Τσαβαλιά: Μας καλωσορίζει στο ολοκαίνουριο εστιατόριό της!

Έλενα Τσαβαλιά: Μας καλωσορίζει στο ολοκαίνουριο εστιατόριό της!

Οι ευχές που της έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα είναι το νέο εστιατόριο που άνοιξε η Έλενα Τσαβαλιά σε συνεργασία με τον σεφ Ανδρέα Λαγό.

Η ίδια αποφάσισε να μπει δυναμικά στον χώρο της εστίασης με το Erthe, ένα μαγαζί που προωθεί όχι μόνο το καλό φαγητό αλλά και την υγιεινή διατροφή.

Για τα «όχι» που είπε στην τηλεόραση δήλωσε ότι δεν ένιωσε τη στιγμή να επιστρέψει στη μικρή οθόνη καθώς για εκείνη πρέπει να υπάρχει ο σωστός λόγος πίσω από κάθε της βήμα.

Πώς νιώθει που το νέο της βήμα συμπίπτει με την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε;

https://streamable.com/wq8eem

Ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε με την εκπομπή και αφού υποδύθηκε τον… ντελιβερά εξέφρασε πόσο υπερήφανος είναι για τη σύζυγό του και τη χαρά του που μπόρεσε να συνεισφέρει κι εκείνος στο μεγάλο όνειρο της αγαπημένης του.

https://streamable.com/j5bz7z

Μάλιστα ανέβασε τις δημόσιες ευχές του για το νέο βήμα της συζύγου του και στο Instagram:

«Η πόρτα ανοίγει… κι ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Καλή αρχή μωρό μου. Καλές δουλειές! Σ’ αγαπώ πολύ!!! Υ.Γ. Είναι ωραίο να κάνουμε όνειρα! Και να βρίσκουμε τη δύναμη – ακόμα και σε δύσκολους καιρούς – να τα πραγματοποιούμε!» έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#elenatsavalia #erthe #ertheconceptstore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Η Έλενα Τσαβαλιά από την άλλη μας παρουσίασε την ομάδα της που αυτή τη φορά δεν είναι θεατρική:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα μαγαζί ,ένα θέατρο , ένας οποιοσδήποτε χώρος εργασίας είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι! Αυτή είναι η ομάδα του @erthe_conceptstore και θέλω να τους ευχαριστήσω έναν-έναν ξεχωριστά για την “ αγκαλιά” που άνοιξαν στο ERTHE 🙏 Ανδρέα, Μάριε, Γιώργο, Μιχάλη, Μάριε Νο 2, Ιωάννα, Πέγκυ, Βασίλη, Ιωάννα Νο 2, Λακη, Amir. Alfred … let’s do it❣️ #ertheconceptstore #opening #monday #newweek #dreamteam #letsdoit #coffee #healthyfood #healthylifestyle #irthaerthe #thankyou #goodluck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις