ΑΝΤ1: Ντόμινο αλλαγών στο καθημερινό του πρόγραμμα – Η πρεμιέρα Σεφερλή, η νέα τουρκική σειρά και ο «Ήλιος»
Νέα

ΑΝΤ1: Ντόμινο αλλαγών στο καθημερινό του πρόγραμμα – Η πρεμιέρα Σεφερλή, η νέα τουρκική σειρά και ο «Ήλιος»

ΑΝΤ1: Ντόμινο αλλαγών στο καθημερινό του πρόγραμμα – Η πρεμιέρα Σεφερλή, η νέα τουρκική σειρά και ο «Ήλιος»

Τι αλλάζει τον Απρίλιο;

Μετά τον ΣΚΑΪ πήρε σειρά και ο ΑΝΤ1 κάνοντας και πάλι αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα με πρεμιέρες σειρών που θα ενισχύσουν το πρόγραμμά του από τον Απρίλιο.

Έτσι από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου η σειρά «Ήλιος» επιστρέφει τα απογεύματα στις 16.00 ενώ απόγευμα μεταφέρεται και η σειρά «Υπηρέτης του λαού».

Η αλήθεια είναι ότι ο «Ήλιος» θυμίζει πρόσφυγα στο πρόγραμμα του καναλιού αφού έχει υποστεί τις περισσότερες μετακινήσεις από ζώνη σε ζώνη.

Αυτή τη φορά, ο λόγος μετακίνησης είναι ότι στη θέση του στις 21.00 αμέσως μετά το Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλεται πλέον η νέα τουρκική σειρά που εντάσσει το κανάλι στο πρόγραμμά του, «Η ζωή του άλλου».

Έτσι, το καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από Δευτέρα έως Πέμπτη διαμορφώνεται από τις 3 το μεσημέρι και μετά ως εξής:

15:00 ROUK ZOUK

16:00 ΗΛΙΟΣ

17:00 ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

17:30 5 Χ 5

18:45 ANT1 NEWS – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

20:00 ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

21:00 Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

Οι αλλαγές τα Σαββατοκύριακα και η πρεμιέρα Σεφερλή

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και τα Σαββατοκύριακα καθώς κάνει πρεμιέρα ο Μάρκος Σεφερλής την Κυριακή 3 Απριλίου στις 22.00 με τη Super Mammy του.

Ο κωμικός μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol και κάθε Κυριακή στις 22.00 θα μας διασκεδάζει με τις περιπέτειές της.

Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί  δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι!

Τα παιδιά της έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα!

Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της!

Η Χαρίκλεια, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά της θα αφηγηθούν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους.

Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα ευτράπελα που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

H «Super Mammy» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN’S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

Μια Κυριακή νωρίτερα, δηλαδή στις 27 Μαρτίου στις 22.00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της τουρκικής σειράς «Η ζωή του άλλου» η οποία όπως αναφέραμε πιο πάνω θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00.

O Onur Tuna, γνώριμος στο ελληνικό κοινό Τούρκος ηθοποιός επιστρέφει ως Fırat Bulut, ένας ιδεαλιστής και τίμιος εισαγγελέας που εργάζεται στο δικαστικό σύστημα της Κωνσταντινούπολης.

Τα έχει όλα, μια επιτυχημένη και ανερχομένη καριέρα, μια όμορφη οικογένεια και τον σεβασμό των συνεργατών του. Μια μέρα, ο Fırat ξυπνά και βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της γυναίκας του Zeynep και της κόρης του Nazlı.

Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του πριν από πέντε μήνες – εκτός από αυτό τίποτα άλλο – η μνήμη του μοιάζει να έχει διαγραφεί.

Μόνος του, χωρίς αναμνήσεις και χωρίς φίλους να τον βοηθήσουν, ο Fırat πρέπει να προσπαθήσει να εξιχνιάσει τη δολοφονία της οικογένειάς του μέσα από ένα κελί φυλακής και συγχρόνως να αγωνιστεί για να ανακτήσει τη μνήμη του, τη ζωή του και την ελευθερία του.

Η μόνη ένδειξη που έχει για το παρελθόν του, προέρχεται από την τελευταία υπόθεση που είχε αναλάβει ως εισαγγελέας: μια νεαρή γυναίκα δολοφονείται στο σπίτι του Barış Yesari, ο οποίος είναι ο γιος ενός πανίσχυρου βιομήχανου. Όταν ο Fırat βρίσκει τον Barış μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ο δίδυμος αδερφός του Savaş συμπεριφέρεται παράξενα.

Δυστυχώς, ο Fırat χάνει τη μνήμη του πριν προλάβει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση. Θα μπορούσαν τα δύο γεγονότα να σχετίζονται; Τι σχέση έχει ο Savaş με την αυτοκτονία του Barış;

Για να αποκαλύψει την αλήθεια, ο Fırat πρέπει να δραπετεύσει από τη φυλακή. Θα τα καταφέρει;